Manifestació contra la violència masclista
Manifestació contra la violència masclista

Assassinada una dona de 42 anys a Múrcia i detinguda la seva exparella

La víctima de Torre Pacheco seria el segon cas de violència masclista el mes de maig i ja són 27 les dones assassinades el 2019

Actualitzat

Possible nou cas de violència masclista a Torre Pacheco, a Múrcia. La víctima és una dona de 42 anys, assassinada a casa seva. La Guàrdia Civil ha detingut la seva exparella com a principal sospitós del crim.

La dona la van trobar morta aquest dijous a la nit al seu llit després que unes companyes van alertar que no havia anat a treballar. La principal hipòtesi és un cas de violència masclista i la Guàrdia Civil ha detingut la seva exparella a l'aeroport d'Alacant aquest divendres al matí. Efectius de la policia local de Torre Pacheco i de la Guàrdia Civil buscaven des d'ahir l'home com a presumpte autor del crim.

La víctima hauria denunciat el presumpte assassí per maltractaments fa 10 anys, quan eren parella. Les mesures de protecció que s'haurien pres ja havien acabat.

Aquest seria el segon assassinat per violència masclista a l'estat espanyol aquest mes de maig. El passat dia 5, la policia va localitzar el cos sense vida d'una dona de 47 anys amb signes de violència a Parla, a Madrid. Tots els indicis apunten que també es va tractar d'un cas de violència contra les dones.

En el que portem d'any 2019, 26 dones han mort assassinades per homes, segons la web feminicidio.net. Segona la mateixa font, des del 2010, any en què es van començar a documentar els crims de violència masclista, a Espanya, 1.014 dones han estat assassinades per homes.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut