La policia italiana busca a hores d'ara els fugitius (iStock)

Assalt de pel·lícula a Sardenya: fusells kalàixnikov, furgons blindats i un botí de 4 milions

Un grup d'entre vuit i deu persones vestides amb roba militar han atracat els furgons en una concorreguda carretera estatal de l'illa
Redacció Actualitzat
TEMA:
Itàlia

Poc abans de dos quarts de vuit del matí d'aquest dimecres es produïa a l'illa de Sardenya un assalt propi d'una pel·lícula d'acció: un grup d'entre vuit i deu persones vestides amb roba militar i armades amb fusells kalàixnikov tallaven la circulació en una concorreguda carretera, atracaven tres furgons blindats i s'enduien el botí.

Segons el mitjà italià Corriere della Sera, els fets van passar en una via estatal --a uns 25 quilòmetres de la localitat de Sassari-- i prop d'un supermercat, des d'on es va poder alertar a la policia.

En un primer moment, el grup de bandolers va bloquejar la calçada amb una cadena i claus escampats per l'asfalt. A continuació, dos encaputxats amb uniformes paramilitars van parar un camió compactador d'escombraries i en van fer baixar el conductor a punta de pistola.

Així mateix, els assaltants van col·locar el vehicle de costat i li van calar foc per bloquejar l'accés. Tot plegat va ocasionar xocs entre altres automòbils i que s'escampés el caos i el terror entre els conductors.
 

Tiroteig per frenar el comboi

Poc després, van arribar els tres furgons blindats de l'empresa de seguretat Vigilpol: l'objectiu dels assaltants. I en aquell moment, va començar un tiroteig per frenar el comboi.

El primer dels vehicles va xocar contra els obstacles i el conductor en va resultar greument ferit. Els altres dos furgons van ser aturats i un dels guardes de seguretat va endur-se un tret a la cama.

Finalment, els delinqüents van aconseguir emportar-se caixes amb diners en efectiu dels vehicles blindats, els quals van perforar amb serres circulars.

 

ARXIVAT A:
Itàlia
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut