Un dels controls de carretera per vigilar els desplaçaments a Catalunya

Aquests són els certificats d'autoresponsabilitat per justificar la mobilitat per Nadal

Per desplaçar-se entre comarques o fora de Catalunya entre el 23 de desembre i el 6 de gener cal portar un dels dos certificats elaborats pel Departament d'Interior

Actualitzat

Fins al 6 de gener, dia de Reis, és vigent a Catalunya el confinament comarcal de dilluns a diumenge. Tot i això, es pot sortir de la comarca per visitar familiars o persones properes i també si el grup bombolla es desplaça a una altra residència.

Però, com s'acrediten aquests desplaçaments?

El Departament d'Interior ha elaborat un nou certificat d'autoresponsabilitat que afegeix els dos nous supòsits per moure's entre comarques:

- Desplaçament de grup bombolla a allotjament fix

- Del 23 de desembre al 6 de gener, tots dos inclosos, desplaçaments a llocs de residència habitual de familiars o persones properes:

 

Per sortir de Catalunya o anar a Andorra

També hi ha disponible un altre model de document per a les persones que vulguin sortir de Catalunya, també per anar a les residències habituals de familiars o persones properes.

Aquest mateix document contempla la mobilitat entre la comarca de l'Alt Urgell i el Principat d'Andorra.


Noves restriccions a partir del dia 7

I cal tenir en compte que a partir de dijous, dia 7 entren en vigor noves restriccions de mobilitat i s'acaben les excepcions previstes durant les festes de Nadal. Així, fins com a mínim el 17 de gener hi haurà confinament municipal cada dia i només es permetran les excepcions habituals, per poder visitar familiars vulnerables o anar a la feina.

 

ARXIVAT A:
Confinament MobilitatCoronavirus
Anar al contingut