Josep Maria Argimon ha estat rebut amb un llarg aplaudiment dels treballadors
Josep Maria Argimon ha estat rebut amb un llarg aplaudiment dels treballadors

Aplaudiments per a Argimon, que torna a la feina després de superar la Covid-19

El secretari de Salut Pública de Catalunya i responsable de l'operatiu contra el coronavirus ha estat tres setmanes de baixa

El secretari de Salut Pública de Catalunya, Josep Maria Argimon, s'ha reincorporat aquest dilluns al seu treball, on ha estat rebut amb aplaudiments pels treballadors, després d'haver superat la Covid-19, per la qual va haver d'ingressar en un hospital.

Argimon, de 62 anys, va donar positiu en coronavirus després d'una segona prova PCR, el 19 d'octubre passat, després que en una primera donés negatiu.

Posteriorment, el seu estat es va agreujar i va haver d'ingressar en un centre hospitalari, d'on va sortir el 30 d'octubre, per continuar la seva recuperació, amb oxigen i medicació, a casa seva.

L'ICS ha compartit un tuit en el qual es veu com el seu personal aplaudeix el retorn del secretari de Salut Pública.

 

 

Argimon va donar positiu per coronavirus "per contacte estret amb un convivent" el 19 d'octubre, va ingressar en un hospital públic en estat estable i ha acabat l'aïllament amb hospitalització a casa seva.

Metge i epidemiòleg i responsable de l'operatiu per lluitar contra la Covid-19 a Catalunya, és responsable de Salut Pública des de l'agost.

Argimon és també gerent de l'Institut Català de la Salut (ICS), entitat pública que gestiona els grans hospitals públics catalans i el 80% de l'atenció primària.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19Salut
Anar al contingut