Antònia Font tornen amb 10 cançons després d'una dècada de silenci

"Un minut estroboscòpica" és el nom del nou disc, que recupera l'essència del grup, amb notes de poesia, ironia, surrealisme i l'univers del Mediterrani

RedaccióActualitzat

Antònia Font tornen a sonar com feia deu anys que no ho feien. El grup mallorquí ha presentat el seu nou disc després d'anys de silenci. Es diu "Un minut estroboscòpica" i conté 10 cançons que recuperen l'essència del grup, amb notes de poesia, ironia, surrealisme i l'univers del Mediterrani.

Antònia Font continua viatjant per aquell univers que van començar a crear fa 25 anys. Des que el grup es va separar, el 2013, els seus fans esperaven un retorn que finalment s'ha confirmat.

Ara fa tres mesos, el grup va presentar el primer single de l'àlbum, "Un minut estroboscòpica". Ara ha mostrat el videoclip d'"Oh la la", un altre dels temes del disc:


Una bona part d'aquestes 10 cançons es podran escoltar als quatre concerts de gran format que han programat per a aquest any. N'hi haurà dos a Barcelona, un a València i un altre a Inca.

Vuit anys sense Antònia Font

Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca i Pere Debon fa nou anys que no s'enfilen junts a un escenari. El grup es va dissoldre després de 16 anys en actiu i 9 discos.

El 2018 ja va fer una actuació excepcional per participar en el Concert per la Llibertat d'Expressió a Palma, una actuació que, diuen, els va marcar i els va animar a plantejar-se el retorn.

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut