Els activistes, immòbils i ruixats amb sang artificial, han estat convocats per Anima Naturalis (EFE/Marta Pérez)

Animalistes es despullen a Barcelona per demanar que tanquin les granges pelleteres

La protesta, convocada per l'associació Anima Naturalis, ha reunit mig centenar de persones

Desenes de persones han protestat aquest migdia a la plaça Catalunya de Barcelona per reclamar el tancament de les granges pelleteres. Els animalistes s'han amuntegat a terra, despullats i ruixats amb sang artificial, per simbolitzar el patiment dels animals en aquestes granges fins que són sacrificats per fabricar peces de roba.

L'associació convocant, Anima Naturalis, ja ha fet accions semblants altres vegades i s'adreça directament a la Comissió Europea, perquè dimecres ha de prendre una decisió sobre el tancament de les granges pelleteres. Denuncien que està en joc "la vida de més de 32 milions d'animals que són sacrificats a l'any a Europa per les pells" i també han recollit un milió i mig de firmes a tot Europa.

La protesta s'ha fet a les escales de la plaça Catalunya (EFE/Marta Pérez)

També es vol conscienciar la societat sobre l'"elevat nombre d'individus que són necessaris per confeccionar una sola peça de roba", segons ha explicat la portaveu de l'associació Cristina Ibáñez, que ha alertat que això afecta espècies com visons, conills, fures, vaques, "i a la Xina fins i tot gossos i gats".

 

ARXIVAT A:
Maltractament animal
Anar al contingut