Angus Cloud en una imatge d'arxiu (Europa Press Billy Bennight Zuma Press Contacto Photo)

Angus Cloud, d'"Euphoria", va morir d'una sobredosi accidental de fentanil i altres drogues

L'actor, mort als 25 anys, va patir una "intoxicació aguda" per una barreja de drogues

RedaccióActualitzat

L'actor nord-americà Angus Cloud, mort als 25 anys aquest estiu, va perdre la vida a causa d'una "sobredosi accidental" de fentanil i altres substàncies. 

"Angus Cloud ha mort a conseqüència d'una barreja mortal de fentanil, cocaïna, metamfetamines i benzodiazepines, en el que es considera una sobredosi accidental", ha informat l'oficina del forense del comtat d'Alameda, a Califòrnia.

"Ha patit una intoxicació aguda vinculada a aquesta barreja de drogues", ha afegit.

Cloud va ser declarat mort el 31 de juliol a casa dels seus pares després que la policia de la ciutat d'Oakland s'hi desplacés en rebre una trucada d'emergència.

Una setmana abans, Cloud havia estat "lluitant intensament" amb la pèrdua del seu pare, van explicar fonts de la família. 

"L'Angus es mostrava obert sobre la seva batalla amb la salut mental i esperem que la seva mort pugui ser un recordatori per a altres persones, que no estan soles i no han de lluitar contra això pel seu compte, en silenci", van declarar també aleshores.


Estrella d'"Euphoria" amb dues estrenes pendents

Cloud era una de les estrelles de la sèrie "Euphoria", protagonitzada per Zendaya, on interpretava Fezco, un traficant de drogues.

Ell va ser una de les veus que defensava que la sèrie no fomentava el consum de drogues, sinó que mostrava la "brutal realitat" a la qual s'enfronta la joventut als Estats Units.

Fezco va ser el primer que paper va tenir Cloud, descobert per un director de càsting mentre caminava pels carrers de Brooklyn, a Nova York, amb uns amics.

Abans de morir, Cloud va participar en dues pel·lícules que encara han d'estrenar-se, "Your Lucky Day", de Dan Brown, i "Freaky Tales", d'Anna Boden i Ryan Fleck. 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut