Angela Dobrowolski a les portes del jutjat, en una imatge d'arxiu
Angela Dobrowolski a les portes del jutjat, en una imatge d'arxiu (ACN/Carles Martín)
Barcelona

Angela Dobrowolski, a presó de nou per diversos delictes de robatori en cases habitades

El jutge envia a presó provisional sense fiança l'exdona del productor Josep Maria Mainat per la seva presumpta participació en sis robatoris amb força en domicilis

RedaccióActualitzat

La magistrada del jutjat de guàrdia de Barcelona envia a presó provisional sense fiança Angela Dobrowolski després d'una nova detenció per la seva presumpta participació en diversos delictes de robatori amb força en casa habitada.

L'exdona del productor de televisió i fundador de La Trinca Josep Maria Mainat, segons fonts de la Fiscalia, ha passat aquest dissabte a disposició del jutjat de guàrdia, després d'una nova detenció a Barcelona. El cas encara està en fase d'instrucció i, de moment, només ha transcendit que a Dobrowolski se la investiga per haver participat en sis robatoris en habitatges de la ciutat. L'han detinguda amb un home que també estaria implicat en cinc dels robatoris.

La Fiscalia ha demanat que aquest nou procediment penal s'acumuli al jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona, on Dobrowolski té diversos procediments oberts per altres delictes com ara violació de domicili, fer esclatar un explosiu en un bloc de pisos o comunicar-se amb Josep Maria Mainat quan ho tenia prohibit.

No serà el primer cop que Angela Dobrowolski trepitgi la presó. El gener del 2021, el titular del jutjat d'instrucció número 28 de Barcelona en va decretar el seu ingrés per intentar accedir a l'habitatge del productor televisiu a través de la teulada i després que ja hagués estat arrestada quatre cops anteriorment. Aleshores, se li va atribuir un delicte de violació de domicili i dos delictes de trencament de mesura d'allunyament de Mainat i els seus dos fills en comú de la parella.

Fins ara, el principal cas pel qual està encausada és l'intent d'assassinat del seu exmarit el juny del 2020. El ministeri fiscal demana 16 anys de presó per a ella. L'acusa d'haver intentat assassinar-lo injectant-li insulina mentre dormia la nit del 22 de juny del 2020.

A més, Dobrowolski va ser condemnada a 17 mesos de presó, pena que es va suspendre, per intentar entrar en quatre ocasions al domicili de Mainat i trencar les ordres d'allunyament. Té una altra causa oberta per trencar la prohibició d'entrar en contacte amb el seu exmarit.

ARXIVAT A:
JudicialPolicial
Anar al contingut