Madrid

Anasagasti, optimista sobre la marxa del procés de pau

Des del Partit Nacionalista Basc, Iñaki Anasagasti ha expressat el seu optimisme sobre la marxa del procés de pau després de saber-se que el govern espanyol i ETA s'haurien reunit la setmana passada. Anasagasti ha instat Batasuna a evitar la violència i ha considerat fonamental que la formació concorri en les pròximes eleccions municipals del 2007.

Actualitzat

Iñaki Anasagasti creu que el procés de pau al País Basc passa per una situació d'"stand by" i de "certa guerra d'ombres". Tot i això, es mostra optimista després de les informacions sobre la primera reunió entre el govern espanyol i ETA.

El portaveu del PNB al Senat confia en la bona voluntat de les parts per desbloquejar el procés, però critica que Batasuna parli massa sobre el que han de fer els alltres i després no sàpiga què ha de fer perquè el procés avanci. Anasagasti ha demanat a la formació abertzale que eviti la violència i les anomenades "jornades de lluita", i ha considerat fonamental que puguin concórrer en les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 2007.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut