L'artista d'Irun ha sortit a l'escenari, enmig de l'eufòria del públic, per cantar "Rosas" al costat de Karol G a Madrid (@Keid4ever)

Amaia Montero reapareix al concert de Karol G a Madrid: "Creia que no tornaria a un escenari"

L'excantant de l'Oreja de Van Gogh, que feia dos anys que no apareixia en públic, ha rebut milers de missatges, entre els quals el de La Oreja de Van Gogh: "Estem orgullosos de tu"

RedaccióActualitzat

La cantant Amaia Montero, exvocalista de l'Oreja de Van Gogh, ha actuat aquest diumenge, per sorpresa, al segon concert de Karol G. al Santiago Bernabéu, a Madrid, davant de 60.000 persones.

Feia dos anys que no apareixia en públic, durant el qual ha passat un dur període de depressió.

L'artista d'Irun ha sortit a l'escenari radiant, vestida de blanc, entre l'eufòria del públic, per cantar "Rosas" al costat de la seva amfitriona.

Abans que aparegués, Karol G. ha anunciat que tenia una sorpresa: una persona que havia marcat la seva infantesa pujaria a l'escenari per cantar una cançó que li portava molts bons records. I ha demanat l'escalf de tot l'auditori per rebre-la després de recalcar que portava "dos anys" sense actuar en públic:

"Avui tinc aquí una personeta que porta dos anys, dos anys, sense pujar a un escenari i està nerviosa. Però segur que vosaltres li regaleu una de les millors nits de la seva vida."

I així ha estat, segons ha reconegut la mateixa Amaia Montero, que després de l'actuació s'ha dirigit al públic, davant el qual ha reconegut que creia que no tornaria a pujar als escenaris:

"No sabia molt bé com reaccionaria en un moment tan important i, sobretot, després de molt de temps pensant que mai tornaria a posar els peus en un escenari. Per això és un dia increïble per a mi, i ha estat de la mà de la Karol. No ha pogut ser més maco, aquest moment el guardaré al cor i a l'ànima tota la vida."

 


Tant l'actuació com el seu missatge d'agraïment al públic i a la colombiana Karol G. s'han fet virals a les xarxes socials:

 

 


El missatge de La Oreja de Van Gogh: "Estem orgullosos de tu"

La cantant ha compartit al seu Instagram diferents imatges del concert, on agraeix a Karol G la col·laboració al seu concert. "La vida té un munt de maneres de fer-te arribar un missatge, només d'estar-hi atent i, llavors, és com anar en bicicleta", ha escrit Montero:

"Entens que la vida és un viatge i no el destí. Ahir em vaig proposar gaudir d'aquest viatge i ho vaig fer amb la millor companya."

Amaia Montero ha rebut el suport de nombrosos artistes, personalitats i admiradors. Cantants com Pastora Soler o Manuel Carrasco han comentat la publicació. 

Però el comentari que més ha cridat l'atenció dels fans és el que ha deixat el compte oficial de La Oreja de Van Gogh:

"Enhorabona, amiga, estem profundament orgullosos de tu".

 

Uns anys apartada dels escenaris

L'octubre del 2022, Amaia Montero va escriure un post en què deia que estava "destrossada", al costat d'una imatge seva en blanc i negre on se la veia cansada i sense pintar ni maquillar.

A l'agost havia penjat un missatge on s'acomiadava temporalment dels seus seguidors: "Sempre he pensat que la vida és un partit de futbol i jo no trobo les meves botes", va escriure:

 

Durant aquests dos anys, han estat els seus amics els que han explicat que s'estava recuperant i que aviat tornaria als escenaris. Els últims mesos també ella ha estat més activa als seus comptes, amb reflexions sobre el seu estat d'ànim i missatges públics dirigits als seus amics i familiars.


El seu compte d'Instagram s'ha omplert de felicitacions dels seus seguidors, emocionats per l'actuació, que li han preguntat si tornarà al grup o farà cap gira. Unes preguntes a les quals l'artista, de moment, no ha respost.
 

 

ARXIVAT A:
MúsicaSalut Mental
Anar al contingut