Alves es mulla per una bona causa.
Alves es mulla per una bona causa.
futbol

Alves repta Messi a rebre una galleda d'aigua gelada per una bona causa

Dani Alves ha estat l'últim dels jugadors del Barça a unir-se a la campanya Ice Bucket Challenge. La campanya, de càracter marcadament benèfic, consisteix a mullar-se amb aigua gelada i després proposar tres persones perquè facin el mateix. En el cas de no fer-ho s'ha de donar 100 euros a l'Associació per la Cura de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Actualitzat

Dani Alves ha estat l'últim dels jugadors del Barça a unir-se a la campanya Ice Bucket Challenge. La campanya, de caràcter marcadament benèfic, consisteix a mullar-se amb aigua gelada i després proposar tres persones perquè facin el mateix. En el cas de no fer-ho s'ha de donar 100 euros a l'Associació per la Cura de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Un dels nominats pel lateral brasiler ha estat el seu company d'equip Leo Messi, que ara té menys de 24 hores per complir el repte.

Aquest no és l'únic cas d'un futbolista mullant-se per la campanya contra l'ELA. Diversos jugadors coneguts ja han passat per la dutxa. En destaquen sobretot els del Barça i Reial Madrid, tot i que també n'hi ha d'altres equips:

Cristiano Ronaldo va ser la primera de les grans estrelles del futbol mundial a passar per la dutxa després que Fletcher, excompany al Manchester United, el nominés.

Marcelo ha estat un altre nom del món futbolístic a unir-se a la campanya. El lateral del Reial Madrid va complir el repte amb ajuda de Cristiano, que li va tirar l'aigua per sobre. Cristiano, per la seva banda, va nominar entre altres el crac del Barça, Neymar.

Neymar era fins ahir l'únic jugador del Barça que s'havia unit a la campanya. El crac brasiler va sorprendre a l'hora de les nominacions per aquest repte. I és que el davanter del Barça va reptar el jugador colombià del Nàpols, Camilo Zúñiga, que va ser qui el va lesionar durant el passat Mundial.

Per últim John Terry, capità del Chelsea, va passar també aquest dilluns al vespre per la dutxa d'aigua freda. El jugador anglès va mullar-se després del partit del Chelsea contra el Burnley i va nominar Rafa Benítez, Frank Lampard i John Obi Mikel.

Així doncs només falta esperar i veure si Messi compleix amb la campanya solidària i quins són els seus nominats.

Anar al contingut