Els serveis d'emergència arribant al lloc de l'accident (Reuters)

8 morts i una quinzena de ferits en un accident de tren pel fort vent a Dinamarca

El tren ha rebut l'impacte de part del sostre d'un comboi de mercaderies que s'ha desprès pel temporal
Redacció Actualitzat

Vuit persones han mort a Dinamarca aquest dimecres en un accident de tren. El comboi passava pel pont de l'estret del Gran Belt, que uneix les illes de Sjaelland i Fiònia. Una quinzena de persones més han quedat ferides.

El tren, amb uns 150 passatgers i que es dirigia cap a Copenhaguen, ha rebut l'impacte de part del sostre d'un comboi de mercaderies, que viatjava en direcció contrària. El sostre s'ha desprès pel temporal i ha topat de manera violenta contra el tren de passatgers, que s'ha aturat en sec.

Segons l'operador DSB, aquest dilluns hi ha forts vents a la zona. Això està dificultant l'accés dels serveis d'emergència al punt de l'accident.

Dinamarca viu un temporal de vent de nord que està deixant ratxes de més de 100 km/h. Això ho provoca l'acció conjunta d'un potent anticicló de 1045 hPa centrat a les illes Britàniques i una profunda borrasca de 990 hPa, que es mou sobre el mar Bàltic.

 

 

 

Part del sostre del tren de mercaderies s'ha desprès i ha impactat contra el comboi de passatgers (Reuters)

 

Passatgers esperant a l'estació de Korsoer, prop d'on hi ha hagut l'accident (Reuters)

 

Fonts policials han indicat que, a causa del mal temps, el pont s'ha tancat al trànsit ferroviari i també per carretera. Aquesta és una de les principals vies de comunicació de Dinamarca.

De fet, a les últimes hores, el temporal Alfrida ha provocat alteracions al trànsit ferroviari per caiguda d'arbres sobre les vies, així com un augment del nivell d'aigua a diverses parts del país.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut