El vaixell, tot cremat, amarrat a la riba del riu i amb molts curiosos observant-lo
El vaixell ha quedat completament calcinat i els serveis de rescat l'han amarrat a la riba del riu (Reuters)

Almenys 36 morts i 100 ferits en l'incendi d'un vaixell a Bangladesh

El vaixell transportava més de 700 persones i els equips d'emergència han hagut de treballar enmig d'una intensa boira per rescatar els ferits

Redacció/AgènciesActualitzat

Almenys 36 persones han mort en incendiar-se l'embarcació en què anaven, al districte de Jhalokathi, al sud de Bangladesh.

Les autoritats locals calculen que el vaixell, de tres pisos, transportava més de 700 persones en el moment de l'incendi.

L'embarcació s'ha incendiat a mitja nit mentre navegada pel riu Sugandha, a la localitat de Jhalokathi, que és a uns 275 quilòmetres de la capital, Dacca, on havia començat el trajecte.

Els equips d'emergències ja han trobat una trentena de cossos a l'aigua i han rescatat més d'un centenar de ferits. L'operació ha estat complicada per la boira densa que hi havia durant les primeres hores.


Precarietat i errors de seguretat

Aquesta nova tragèdia torna a posar el focus en la precarietat i els errors de seguretat del transport en embarcacions que moltes vegades són precàries i tenen errors de seguretat.

Per això els accidents marítims són freqüents a Bangladesh, molts cops com a conseqüència de la sobrecàrrega o del mal estat de les embarcacions.

 

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut