Efectius dels serveis d'emergències treballant en el rescat de les víctimes
L'autobús s'ha precipitat d'una alçada de 200 metres (Reuters)

Almenys 25 morts als Andes en caure un autobús per un precipici de 200 metres

El vehicle, d'una empresa de turisme local, ha bolcat i ha caigut per un penya-segat

RedaccióActualitzat

Almenys 25 persones han mort i una desena han resultat ferides als Andes peruans quan l'autobús en què viatjaven ha caigut per un penya-segat en una zona muntanyosa. Aquest és el balanç oficial de les autoritats sanitàries del país, però alguns mitjans de comunicació peruans eleven a 29 el nombre de víctimes mortals.

El vehicle, on viatjaven 42 passatgers, ha sortit de la carretera a la regió andina d'Ayacucho, al centre del país. Llavors ha bolcat i ha caigut per un pendent d'uns 200 metres, segons l'agència estatal de notícies Andina.

La policia, que investiga les causes del sinistre, ha explicat que les tasques de rescat han durat hores i que l'autobús pertany a una empresa de turisme local.

Els accidents mortals d'autobús són habituals al Perú. Molts d'aquests accidents tenen lloc en zones muntanyoses, on l'estat de les carreteres és precari i, sovint, els conductors estan poc qualificats.

A l'abril, 25 persones van morir quan un autobús va caure al riu a la regió de Cajamarca, al nord del país, i al setembre, 24 persones més van perdre la vida en un accident similar en la regió d'Anco.

 

Anar al contingut