Alícia Romero serà la nova titular de la conselleria d'Economia (ACN/Gerard Artigas)

Alícia Romero serà la consellera d'Economia del govern de Salvador Illa

Amb Núria Parlon són, de moment, els noms de les úniques conselleres que han transcendit

RedaccióActualitzat

Alícia Romero, diputada al Parlament des del 2012 i responsable de l'àrea econòmica del PSC, serà la nova consellera d'Economia, segons ha avançat el diari El País i ha confirmat TV3.

Assumirà el càrrec amb el compromís de desenvolupar un finançament singular per a Catalunya, pactat amb ERC en l'acord d'investidura d'Illa.

La cartera d'economia passa així de Natàlia Mas a una altra dona, Alícia Romero.

Romero, mà dreta de Salvador Illa, arriba a la conselleria després d'haver estat la responsable de l'àrea d'economia del PSC.

Nascuda fa 48 anys, Romero va començar a militar en el PSC el 1996 i va entrar en política el 1999, a l'Ajuntament de Mataró, on primer va ser regidora i després tinenta d'alcaldia.

Des del 2012 és diputada al Parlament de Catalunya i ha format part de la comissió de polítiques de joventut i de la comissió d'economia i finances.


Núria Parlon serà la nova consellera d'Interior

El nom de l'alcaldessa de Sant Coloma, Núria Parlon, és un dels que Salvador Illa va anunciar per sorpresa durant la campanya electoral.

Parlon assumirà la cartera d'Interior, en un moment en què el cos dels Mossos d'Esquadra és qüestionat. La policia catalana experimentarà canvis importants a la seva cúpula, amb l'entrada del nou govern i amb el nomenament del major Josep Lluís Trapero com a nou director general de la Policia.

 

ARXIVAT A:
PSCInvestiduraGeneralitat de CatalunyaSalvador Illa
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut