Les croquetes retirades són de ceps (Flickr/Gorka Arcocha)

Alerta alimentària per unes croquetes congelades de Bonpreu, Eroski i Alteza

El fabricant està retirant alguns lots de croquetes de ceps per possible presència de plàstics i es demana a qui en tingui que no les consumeixi
Redacció Actualitzat
TEMA:
Alimentació

Les autoritats sanitàries han advertit de la possible presència de fragments de plàstic en unes croquetes de bolets congelades de les marques Eroski, Alteza i Bonpreu. L'alerta ha sortit de Catalunya i la recull l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AESAN).

Com es fa en aquests casos, l'empresa fabricant està retirant els productes del mercat i s'avisa que si algú en té a casa no les consumeixi.

S'han venut a Catalunya, Andalusia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, La Rioja, Madrid i País Basc.


En el cas de les "Croquetes de ceps" de la marca Bonpreu són tres lots: 40111 (amb data de consum preferent desembre-25), 31122 (data de consum preferent octubre-25) i 40124 (data de consum preferent desembre-25).

El segon producte afectat es ven amb el nom "Croquetes de bolets boletus edulis" de la marca Ateza i només s'assenyala un lot problemàtic, el 31108, amb data de consum preferent abril-25.

El tercer, de la marca Eroski, són les "Croquetes boletus edulis" i s'han de retirar dos lots: 30610 (data de consum preferent novembre-24) i 31122 (data de consum preferent abril-25).

En tots tres casos són bosses de 350 grams.

ARXIVAT A:
Alimentació Consum
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut