Alejandro Sanz emociona al RCDE Stadium de Cornellà
Alejandro Sanz emociona al RCDE Stadium de Cornellà (EFE)

Alejandro Sanz emociona al RCDE Stadium de Cornellà

Shakira i Judit Neddermann van ser les convidades de luxe que el van acompanyar

RedaccióActualitzat

40.000 persones van assistir al concert que Alejandro Sanz va fer aquest dissabte al RCDE Stadium de Cornellà per presentar el seu últim disc amb #LaGira.

El concert va servir per presentar #ElDisco, ple de col·laboracions, però també per fer sonar algunes de les seves cançons més conegudes. I ell també es va emportar alguna sorpresa.

Un emocionat Alejandro Sanz, fins ara habitual del Palau Sant Jordi, no va defraudar en el seu primer estadi a Barcelona. Sanz va agrair la paciència dels assistents davant la llarga espera per les cues que es van formar per accedir al recinte perquè per primera vegada les localitats eren nominals i calia ensenyar el DNI i l'entrada.

Va obrir el concert amb "Hoy que no estás", del seu aclamat àlbum "Más". I, al tercer tema, la primera sorpresa de la nit, Shakira, amb qui va interpretar el seu hit "La tortura".

 

L'artista ha agraït a Sanz que la convidés.

 

Acompanyat d'unes grans pantalles va presentar els seus músics, entre els quals hi ha tres catalans: Pau ­Figueres, Vic Mirallas i Txell Sust.

Sanz també es va endur una sorpresa organitzada pels fans: quan va sonar "El trato", milers de globus blancs es van il·luminar i això el va emocionar tant que no va poder continuar cantant.

 

El "cantaor" de Huelva Arcángel va sortir a l'escenari per acopanyar-lo a "No tengo nada".

Alejandro Sanz va combinar temes del seu últim treball, com "Mi persona favorita", amb èxits com "Amiga mía". També el va acompanyar Judit Neddermann, amb qui interpreta el tema "Este segundo".

I es va acomiadar amb un inqüestionable "Corazón partío".

 

La Gira

#LaGira va començar l'1 de juny a Sevilla i s'acabarà el 6 de juliol a Santiago de Compostel·la. Concebuda per a grans recintes, aquesta gira passarà, després de Barcelona, pel Wanda Metropolitano de Madrid, el 15 de juny, i per l'estadi Martínez Valero d'Elx, al País Valencià, el dia 21.

En aquests concerts, Sanz presenta els seus grans èxits i els temes inclosos en el seu nou àlbum, "El disco", llançat l'abril passat i gravat entre març i octubre del 2018 als Art House Studios i als MOW Studios a Miami, als Estats Units.

 

La producció d'aquesta gira inclou 18 camions amb 60 tones de material, als quals se'n sumen 12 més que transportaran el gran escenari on Alejandro Sanz estarà acompanyat d'una banda formada per sis homes i sis dones.

Després del seu pas per Espanya, Sanz iniciarà el seu recorregut internacional amb una primera parada als Estats Units (Chicago, Nova York, Orlando, Miami, Dallas, El Paso, McAllen, Houston, San Diego, Los Angeles, Phoenix i San José) per continuar a Mèxic.

ARXIVAT A:
Música
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut