Els espectadors omplen les sales on s'estrena "Alcarràs", guanyadora de l'Os d'Or (cedida per Avalon)

"Alcarràs" arriba a les plataformes audiovisuals després de l'èxit a les sales de cinema

La pel·lícula de Carla Simón també ha estat preseleccionada per als Premis del Cinema Europeu
Redacció Actualitzat
TEMA:
Cinema

Des d'avui "Alcarràs" ja està disponible a les principals plataformes audiovisuals. La cinta de Carla Simón es podrà veure a Prime Video, Filmin, iTunes, Movistar Plus+, Vodafone, Orange, Google Play i Rakuten.

El llargmetratge, que va fer història a la Berlinale en guanyar l'Os d'Or, s'ha estrenat recentment al Sarajevo Film Festival, als cinemes d'Alemanya i Holanda i la setmana que ve arriba a Grècia i pròximament al New York Film Festival. També està entre les 30 pel·lícules preseleccionades als Premis del Cinema Europeu.

Des de l'estrena als cinemes a finals d'abril, "Alcarràs" acumula 365.000 espectadors. Segons dades del Ministeri de Cultura, "Padre no hay más que uno 3", de Santiago Segura, és la pel·lícula de cinema estatal amb més espectadors. En segon lloc se situa "Alcarràs", que ha recaptat 2,2 milions d'euros a taquilla.

"Alcarràs" es va rodar a les comarques del Segrià, l'Urgell i el Pla d'Urgell, amb un repartiment format íntegrament per actors no professionals, i narra la història de l'última collita de fruita d'una família en una finca de la localitat que dona nom al film.

ARXIVAT A:
Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut