Albert Om

Albert Om presentarà La Marató de 3Cat dedicada a les malalties respiratòries

El periodista presentarà en solitari la 33a edició del programa, una combinació d'entreteniment, divulgació científica i històries humanes

El periodista osonenc Albert Om (Taradell, 1966) serà l'encarregat de presentar en solitari la 33a edició de La Marató de 3Cat, dedicada a recaptar fons per a la recerca sobre les malalties respiratòries i a la seva sensibilització social. Serà el 15 de desembre.

Com cada any, el programa apostarà per la divulgació científica i l'entreteniment i estarà molt enfocat a posar en valor les històries humanes que hi ha al darrere de cada cas.  

Aquesta serà la segona vegada que Albert Om es posarà al capdavant d'aquest emblemàtic programa de 3Cat. La primera va ser el 2010, en l'edició dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.


Torna el format de presentador únic

El format torna d'aquesta manera al conductor únic, amb més de 15 hores en directe i múltiples seus repartides per diferents indrets del país, des d'on connectaran altres cares conegudes de 3Cat.  

Albert Om, periodista amb una llarga trajectòria a la televisió i a la ràdio, torna a 3Cat després de les seves últimes aparicions en pantalla, quan va presentar la gala dels 40 anys de TV3, "40 anys i una nit", i el programa "Una altra història". "El club", "Malalts de tele" o "El convidat" són altres programes històrics que han convertit Om en un referent per a l'audiència de 3Cat.

La 33a edició de La Marató de 3Cat es dedicarà a unes patologies, les malalties respiratòries, que cada vegada tenen més afectació entre la població per factors ambientals, com la contaminació, i socials, com l'esperança de vida.

A Catalunya, més de 2 milions de persones conviuen amb una patologia respiratòria i representa la tercera causa de mort entre la població, una cada hora.

 

ARXIVAT A:
TelevisióLa Marató
Anar al contingut