The Rolling Stones en un concert en el Wanda Metropolitano de Madrid el 2022 (Europa Press)
The Rolling Stones en un concert al Wanda Metropolitano de Madrid el 2022 (Europa Press)

Així sonarà el nou disc dels Rolling Stones: la banda avança el fragment d'una nova cançó

La banda de rock britànica presenta el primer disc amb temes propis en dues dècades i serà en un esdeveniment amb Jimmy Fallon

RedaccióActualitzat

Els Rolling Stones presenten aquest dimecres a Londres el seu esperat nou disc, el primer amb cançons originals des de "Bigger band", publicat l'any 2005.

Després de la publicació d'un misteriós anunci sobre una empresa de reparació de vidres, els fans de ses satàniques majestats van observar diverses referències que apuntaven directament a la banda de rock.

Unes setmanes després, les sospites s'han fet certes. El suposat nom de l'empresa de l'anunci, Hackney Diamonds, és en realitat el títol del disc.

La resta d'incògnites que acompanyen el primer treball de la banda en 18 anys es podran desvelar aquest dimecres en directe, amb la companyia del presentador estatunidenc Jimmy Fallon, tal com han anunciat des del compte de Twitter els mateixos Rolling Stones:

L'esdeveniment se celebrarà al barri londinenc que dona nom a l'àlbum, Hackney, i es podrà seguir en directe al canal de YouTube oficial de la banda, a partir de les 15:30 h a Catalunya.

En el vídeo de promoció es veu com Fallon rep una trucada dels tres membres vius de la banda, Mick Jagger, Keith Richard y Ronnie Wood, que el conviden a participar en el llançament del nou tema, que sona de fons durant el vídeo.
 

Així sona el retorn llegendari

La mítica banda britànica també ha penjat a la xarxa, aquest dimarts, uns segons d'un àudio del que serà el primer single del disc, "Don't get angry with me".

En accedir a la pàgina web "Don't Get Angry With Me" i clicar al "play", comença la cançó amb el so de la bateria acompanyat d'un poderós riff de guitarra, el segell indiscutible de la banda, i, pocs segons després, entra la veu de Mick Jagger.

La pàgina web on es pot reproduir l'avenç del nou tema 'Angry'
La pàgina web on es pot reproduir l'avanç del nou tema "Don't get angry with me" (The Rolling Stones)

Aquesta és una de les dotze cançons que formen part del nou àlbum. Els fans dels Stones van trobar una dotzena de cançons a nom de Mick Jagger i Keith Richard enregistrades recentment a la Societat Americana de Compositors, Autors i Editors, ASCAP. Així han pogut esbrinar els títols d'aquest àlbum tan esperat. 

Els Stones porten des de l'agost deixant alguns indicis sobre el llançament del nou disc. A banda de l'anunci publicitari sobre una empresa fictícia de reparació de vidres, també han projectat l'inconfusible logo dels llavis i la llengua en edificis i llocs icònics de diverses ciutats en tot el món, com Nova York, Londres, París o Madrid.
 

 

ARXIVAT A:
MúsicaRegne Unit
Anar al contingut