Així sona "Iaia", la cançó de l'estiu d'iCat que ha fet Mama Dousha

El cantant dedica el tema a la seva àvia materna i defensa que amb el concepte "iaia" hi connecta tothom

RedaccióActualitzat

Mama Dousha és l'encarregat aquest any de crear la cançó d'estiu d'iCat, l'emissora musical del 3Cat. I per fer-ho, ha triat una peça que ja cantava als seus concerts, però que mai no havia enregistrat fins ara.

La cançó "Iaia" està dedicada a la seva àvia materna, amb la qual va viure durant tota la seva adolescència. Una cançó que està basada en fets reals, en el que li va passar a Mama Dousha amb la seva iaia una nit de festa major al seu barri, el Poblenou de Barcelona.

Ho ha explicat així aquest matí al programa "Els experts", d'iCat:


La cançó, per tant, no és nova. Mai, però, havia pensat gravar-la. La va començar a cantar en alguns concerts, i arran d'això l'hi van començar a demanar sempre que sortia a l'escenari. El mateix Mama Dousha explica que la cançó és una mena de "míssil terra-aire que fa que el públic es torni megaboig":

"La 'Iaia', com a concepte, fa que tothom s'hi senti identificat. És un concepte universal. Amb la iaia hi connecta tothom."


I com sona la "Iaia"? Doncs així:


Darrere del nom artístic Mama Dousha, hi ha Bruno de Fabrizzis, un músic amb arrels argentines i italianes que es va fer molt popular la tardor passada amb el seu gran èxit, el "Rikiti"

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut