Així és el nou màping que ja es pot veure a Sant Climent de Taüll

"Lux Mundi" és una experiència audiovisual per commemorar els 900 anys de les esglésies de Sant Climent i Santa Maria de Taüll
Redacció Actualitzat
TEMA:
Art

A l'església de Sant Climent de Taüll s'ha inaugurat aquest dissabte "Lux Mundi", una experiència audiovisual produïda per 4 estudis multimèdia catalans que, inspirats en les pintures murals de l'absis de l'església, les reinterpreten des del seu punt de vista artístic a través de la creativitat digital i les noves tecnologies.

Un nou màping que connecta patrimoni i herència cultural amb tecnologia digital, i que representa un pont entre el segle XI i el present per projectar una mirada al futur.

La composició d'imatges i llums s'acompanya amb una banda sonora que actualitza el cançoner tradicional de la Mediterrània, amb les veus de Tarta Relena.

A partir d'aquest diumenge ja es podrà visitar el nou màping, els caps de setmana i els dies festius.

El projecte, una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat s'emmarca dins els actes de l'any Taüll, que commemora el 900 aniversari de la consagració de les esglésies de Sant Climent i Santa Maria, el centenari del trasllat de les pintures murals originals al Museu Nacional d'Art de Catalunya i els 10 anys del màping que recrea aquestes pintures murals a l'absis de l'església.

 

ARXIVAT A:
Patrimoni Art Església Arquitectura
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut