Un cotxe de la Policia Nacional
Un cotxe de la Policia Nacional
Madrid

Agressió homòfoba a Madrid: vuit encaputxats ataquen un noi i el marquen a la natja

El van abordar quan entrava a casa seva al barri de Malasaña

RedaccióActualitzat

La policia investiga una brutal agressió aquest cap de setmana a Madrid, segons informa ElDiario.es. La víctima, un jove de 20 anys, ha denunciat vuit persones vestides amb dessuadores negres i passamuntanyes que l'haurien assaltat quan entrava a casa seva, al barri de Malasaña.

Assegura que li van tallar el llavi amb una navalla i li van seccionar una natja marcant-lo amb la paraula "maricon".

L'agressió va passar aquest diumenge a plena llum del dia, a les cinc de la tarda.

Els encaputxats van entrar amb la víctima al portal i a més d'agredir-lo li van dir "maricon", "fastigós" i "menjamerda". També van fer referència a "l'anticrist" i el van amenaçar que, si parlava, l'apunyalarien. 

La policia investiga l'agressió com un delicte d'odi pels insults contra la víctima, que no està hospitalitzada. 

Segons fonts policials, la policia encara no identificat els presumptes autors dels fets. Els investigadors estan revisant càmeres de seguretat per poder-los localitzar. 

Al juliol la mort del jove Samuel Luiz a la Corunya va crear una gran commoció i nombroses manifestacions i mostres de solidaritat amb la víctima. Investigat com a suposat crim homòfob, les imatges captades per càmeres de seguretat mostraven el linxament de què va ser víctima. Per aquest cas hi ha hagut 6 detinguts, entre els quals alguns menors.

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Homofòbia
Anar al contingut