Afectacions de trànsit i transport públic per la celebració de la Diada a Barcelona

Afectacions de trànsit i transport públic per la celebració de la Diada a Barcelona

Durant tota la Diada hi haurà carrers tallats, fet pel qual es recomana l'ús del metro per desplaçar-se

RedaccióActualitzat

Aquest dimecres, amb motiu de la celebració dels actes de la Diada nacional de Catalunya, hi haurà afectacions de la mobilitat que alteraran el servei habitual de transport públic i restringiran el trànsit de vehicles pels carrers de Barcelona.

Les afectacions es notaran especialment a la tarda, ja que tindrà lloc la manifestació convocada per l'ANC a les 16 h. En concret, la manifestació s'iniciarà a l'avinguda del Marquès de l'Argentera, continuarà pel passeig de Picasso i el passeig de Pujades, i acabarà al passeig de Lluís Companys.

Durant la manifestació es restringirà la circulació de vehicles en aquestes vies. Tant TMB com l'Ajuntament de Barcelona recomanen l'ús del transport públic, especialment el metro.


Reforç de les línies de metro

TMB ha preparat un dispositiu que inclou reforços de trens a totes les línies convencionals de la xarxa i un desplegament de personal d'atenció, de neteja i de seguretat a les estacions més pròximes a la marxa, tant a l'inici com al final de l'acte principal de la tarda.

Entre les 15 i les 21 h, el metro oferirà una capacitat superior a l'habitual a les línies L1 i L4, les més properes a l'esdeveniment principal de la tarda. 

Les estacions més pròximes a la concentració de la tarda, i que es reforçaran amb més personal d'atenció, seguretat i neteja, són Arc de Triomf (L1), Urquinaona (L1 i L4), Jaume I (L4) i Barceloneta (L4).


Desviaments i limitacions en més d'una desena de línies de bus

Durant el matí se succeiran les ofrenes florals al monument de Rafael Casanova. Per aquest motiu algunes línies de bus que circulen per la ronda de Sant Pere (D50, H16, V15, V17, 19 i 47) veuran modificat el seu recorregut en aquesta zona.

A la tarda, la convocatòria que es preveu més concorreguda és el recorregut que començarà a l'estació de França. La marxa provocarà alteracions severes en una desena de línies d'autobusos. Entre les 15.30 i les 21 h, aproximadament, hi pot haver desviaments i limitacions de recorregut en les línies regulars següents: H14, H16, V15, V17, V19, 19, 47, 54 i 120.

 

ARXIVAT A:
11S
Anar al contingut