El tret de sortida de la cursa de l'any passat (3Cat)

Afectacions de trànsit i transport públic de Barcelona per la Cursa de la Mercè

TMB recomana utilitzar el metro per desplaçar-se des de primera hora del matí i fins al migdia a l'àmplia zona afectada pels talls, que van entre plaça Espanya i el passeig de Sant Joan de Barcelona

RedaccióActualitzat

La celebració de la 45a Cursa de la Mercè provocarà afectacions al trànsit de Barcelona entre les sis del matí i les tres de la tarda d'aquest diumenge 29 de setembre.

El pas dels corredors obligarà a tallar el trànsit de diferents carrers, cosa que també afectarà el recorregut i l'horari de 34 línies d'autobusos, segons ha informat TMB.

La cursa començarà a les 08.30 i consta d'un circuit de 10 quilòmetres per la ciutat amb principi i final a l'avinguda de la Reina Maria Cristina.

Les 34 línies de bus de TMB que veuran alterat o limitat el recorregut mentre es desenvolupi la prova esportiva són: D20, D50, H12, H14, H16, V9, V11, V13, V15, V17, V19, 6, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 39, 46, 47, 54, 55, 59, 63, 65, 67, 79, 120, 121, 1 150 i les del Barcelona Bus Turístic (rutes vermella i blava).

A primera hora del matí, TMB reforçarà la línia 3 del metro amb trens addicionals per facilitar l'arribada dels competidors.

La companyia recomana l'ús del metro per als desplaçaments per determinats sectors de la ciutat, especialment diumenge al matí i al migdia.

La prova esportiva passa per alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat. Els participants sortiran de l'avinguda Reina Maria Cristina i continuaran per plaça d'Espanya, avinguda Paral·lel, Calàbria, Gran Via de les Corts Catalanes, plaça Tetuan, passeig de Sant Joan, carrer Ali Bei, carrer Roger de Flor, passeig Pujades, passeig Lluís Companys, ronda Sant Pere, plaça de Catalunya, ronda Universitat, plaça Universitat, ronda Sant Antoni, Sepúlveda, Viladomat i, de nou, avinguda Paral·lel, plaça d'Espanya i avinguda Reina Maria Cristina, on hi haurà l'arribada.

Per a més informació, es pot consultar l'avís corresponent a la secció d'estat del servei del web de TMB.

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitatTransport públic
Anar al contingut