La cantant britànica Adele
La cantant britànica, que està fent una sèrie de concerts a Las Vegas, en una imatge del 2022 (Europa Press/Ian West Pa Wire)

Adele s'encara amb un espectador per un crit homòfob en ple concert: "Ets un puto estúpid?"

Durant una actuació de la cantant britànica a Las Vegas, un assistent va cridar: "l'Orgull és una merda!"

RedaccióActualitzat

La cantant britànica Adele, molt avesada a interactuar amb el seu públic, sobretot des que és artista resident al mític Caesar's Palace de Las Vegas, ha tingut una desagradable topada amb un espectador homòfob.

Va passar aquest dissabte després d'una referència de la cantant al mes de juny com a mes de l'orgull LGTBQ+ a tot el món. Algú, d'entre el públic, va cridar llavors: "l'Orgull és una merda!".

Adele ho va sentir i no va dubtar a respondre amb contundència des de dalt mateix de l'escenari:

"Has vingut al meu puto concert i només saps dir que l'orgull és una merda? Ets un puto estúpid? No siguis un ridícul dels collons! Si no tens res de bo per dir, calla, entesos?".

Aquest és el moment, captat per un assistent a l'espectacle:


La cantant, que aquest dimecres fa 37 anys, s'ha mostrat sovint molt reivindicativa en temes socials i és una gran defensora del col·lectiu LGTBQ+. De fet, ha participat sovint en iniciatives a favor de la seva lluita i gran part dels seus seguidors s'identifiquen amb aquest col·lectiu.

No és la primera vegada que la cantant interromp un concert seu per interactuar amb el públic. Fa menys d'un any, l'artista britànica va defensar un fan molt entregat que estava ballant i cantant les seves cançons i a qui el servei de seguretat havia cridat l'atenció.

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+MúsicaHomofòbia
Anar al contingut