Adele no s'ha mossegat la llengua per criticar els fans que obliden el respecte als artistes

Adele renya els fans que llancen objectes als concerts: "Us desafio"

La cantant respon als últims episodis de llançament d'objectes a diverses cantants als Estats Units
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

Prou de llançar objectes als músics. És el missatge que una Adele ben indignada ha enviat als seus fans i a tots els assistents de concerts.

En un concert a Las Vegas, la cantant ha renyat el públic que no sap com comportar-se: "Us heu fixat que hi ha gent que està oblidant com comportar-se? Llancen coses a l'escenari. Ho heu vist?" En un to entre la broma i el retret, Adele ha deixat clar que aquest comportament no és acceptable.

"Us desafio que em llanceu coses a mi. Pareu de llançar coses als artistes."

Un dels assistents al concert va gravar el discurs d'Adele i el va compartit a TikTok:
 

@evioni_evioni She aint having it bb #adele #weekendswithadele #lasvegas #ceasarspalace #beberexha #fyp @Adele Access ♬ original sound - Evan Masella


D'on ve aquesta crítica?

L'estirada d'orelles d'Adele tindria un punt surrealista si no fos perquè està passant de debò, si més no als Estats Units.

A finals de juny, la cantant de country Kelsea Ballerini va rebre l'impacte d'un braçalet en ple concert a Idaho.

I una setmana abans, a Nova York, va ser Bebe Rexha qui va rebre un cop. Algú del públic li va llançar un telèfon mòbil. L'aparell li va impactar a l'ull i li va deixar una bona ferida, tal com ella va mostrar a les xarxes:

 

En aquest cas, la policia va detenir un home de 27 anys i el va acusar d'assaltar la cantant. Segons la policia, l'home va declarar que li havia llançat el telèfon perquè pensava que "seria divertit".

Per les mateixes dates, Ava Max va ser atacada directament sobre l'escenari. Durant un concert a Los Angeles, un home va pujar a l'escenari i la va agredir.


Aquests llançaments i agressions han provocat una certa preocupació entre els artistes dels Estats Units. El cantant Charlie Puth va fer com Adele la setmana passada i va demanar respecte pels músics:

ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut