Ada Colau: "Ernest Maragall decidirà amb qui vol començar a parlar"

La líder dels comuns s'ofereix per confeccionar un govern "ampli, transversal i d'esquerres"

RedaccióActualitzat

Ada Colau, candidata de BComú i fins ara alcaldessa de Barcelona, ha felicitat ERC i Ernest Maragall per haver guanyat les eleccions i ha reclamat "un govern d'esquerres ampli i transversal".

Colau ha destacat que la ciutat és d'esquerres i que lluitaran per fer "polítiques socials valentes i seguir avançant":

"Les esquerres han aconseguit un resultat històric a Barcelona. La ciutadania de Barcelona ens demana a les forces d'esquerres que parlem. Ha guanyat ERC i Ernest Maragall decidirà amb qui vol començar a parlar."

 

Colau, que ha obtingut 10 regidors, ha defensat la seva gestió d'aquests 4 anys i ha reivindicat que BComú ha canviat "l'agenda política":

"Quatre anys sense endeutar-nos amb cap banc, sense deure cap favor a cap corporació, sense fer-nos amics de cap de les grans famílies que havien manat sempre i que ens han vist sempre com a intrusos, fa 4 anys i avui també. Estem orgullosos que 4 anys després siguem gent comuna on l'única força que tenim és la força de la gent. Fa 4 anys érem la sorpresa, l'anomalia que es va colar en el sistema. Hem tingut 4 anys de polítiques progressistes i valentes, amb tot en contra, amb una oposició duríssima, amb tots els lobbies en contra, amb un context polític duríssim. I 4 anys després aquí estem, a pocs vots de la victòria. Hem fet la millor campanya de la història."

 

La candidata de BComú, acompanyada de Jaume Asens i Gerardo Pisarello, celebra que hagi canviat "l'hegemonia" i que l'esquerra tingui un resultat "històric" a l'Ajuntament:

"L'hegemonia ha canviat, ara tothom vol ser d'esquerres, tothom vol fer polítiques valentes, tothom vol ser feminista, tothom vol ser republicà i tothom vol ser popular."

 

Colau també ha dit que està orgullosa d'haver estat la primera dona alcaldessa de la ciutat.

ARXIVAT A:
Eleccions municipals 26MAda Colau
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut