Pintades en un tren que es disposava a realitzar el servei a la línia R4 (Rodalies)

Acte vandàlic a Rodalies: pinten trens i se suspèn la circulació en un tram de l'R4

Rodalies informa que aquests actes de vandalisme van suposar el 2023 un cost total a la ciutadania de més de 10 milions d'euros
Redacció Actualitzat
TEMA:
Rodalies

Un nou acte vandàlic al servei de Rodalies ha obligat a suspendre la circulació de trens a l'R4 entre les estacions de Vilafranca del Penedès i Castellbisbal.

Els fets han tingut lloc aquesta matinada, quan tres trens preparats per prestar el servei a la línia R4 s'han despertat amb pintades als vagons, tapant finestres i portes amb pintura opaca.

Això ha obligat a suspendre la circulació en un dels trams i a habilitar un servei alternatiu per carretera.

En un tuit informatiu, Rodalies informa que "l'any passat aquesta xacra va suposar un cost a la ciutadania de Catalunya de més de 10 milions d'euros".


Obres d'estiu a l'R4

A banda de l'acte vandàlic, que ha obligat a aturar el servei en un tram, l'R4 viu un estiu d'alteracions per obres de millora en la infraestructura.

En una primera fase, que va des del 22 de juny i fins al 25 d'agost, hi ha un servei alternatiu per carretera entre Castellbisbal i Molins de Rei, i també entre Sant Vicenç de Calders i Vilafranca del Penedès els caps de setmana del 3 i 4, 10 i 11 i 24 i 25 d'agost.

A la segona fase, del 26 d'agost a l'11 de setembre, hi haurà un servei alternatiu per carretera entre Molins de Rei i Martorell Central, i el cap de setmana del 31 d'agost i l'1 de setembre també s'oferirà el mateix servei entre les estacions de Sant Vicenç de Calders i Vilafranca del Penedès.

ARXIVAT A:
Rodalies
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut