Acte del PP de Barcelona, sense Alejandro Fernández, crític amb l'estratègia de Feijóo

Les negociacions per a la investidura han deixat entreveure les discrepàncies entre la cúpula de Génova i el líder del PP català

Acte d'inici de curs del PP a Catalunya, sense el líder dels populars a Catalunya, Alejandro Fernández, que és de viatge amb la família, segons fonts del partit. En l'acte s'ha mostrat un suport sense fissures a Feijóo. 

Les negociacions per a la investidura han deixat entreveure les discrepàncies entre la cúpula de Génova i el líder del PP català, que va criticar per xarxes l'estratègia de Feijóo d'acostament als independentistes


La resposta de la cúpula no es va fer esperar. Borja Sémper va assegurar: "Escoltar no vol dir cedir." 

Sembla, doncs, que la relació amb Feijóo no és la millor. Fernández era un home de Casado, l'expresident del PP, que --tot i alguns recels--, Feijóo va mantenir. Però se'l salta a l'hora de triar caps de llista a les eleccions. I això no hi ajuda. 

 

Un acte amb crítiques al PSOE

En l'acte d'aquest dissabte, els populars han criticat el PSOE i especialment Pedro Sánchez, que, han dit, està disposat a cedir amb els independentistes. Segons l'alcalde de Castelldefels, "és un president disposat a trossejar el país".

També han dit, irònics, que Sánchez està disposat a parlar amb tothom, excepte amb el PP. 

La portaveu popular a Europa, Dolors Montserrat ha acusat el president del govern espanyol de pactar amb l'independentisme perquè no té principis: "Si ho fa, estarà a dues passes de l'amnistia i no descartin el referèndum. Per a ell, tot s'hi val."

El novembre toca congrés del PP a Catalunya, sempre que no hi hagi repetició electoral.

ARXIVAT A:
PP
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut