El servei es recupera coincidint amb un tall que fa preveure una tardor complicada a Rodalies (iStock/erlucho)

A la venda els bitllets de l'Avant Tortosa-Barcelona, que esquivarà el tall de Rodalies

El tren, que farà sis parades, sortirà a primera hora del matí de Tortosa i marxarà de Barcelona a dos quarts de set de la tarda

Redacció/agènciesActualitzat

Renfe ha posat a la venda els bitllets per al servei Avant Exprés diari entre Tortosa i Barcelona, que es recuperarà a partir d'aquest dimarts, 1 d'octubre, amb dos viatges cada dia, un per sentit.

La companyia ferroviària destaca en un comunicat que aquest nou servei suposa un increment de l'oferta disponible al corredor regional sud, que redueix aproximadament una hora el temps de trajecte entre la capital catalana i la del Baix Ebre.

Aquest nou servei inclou parades a les estacions de l'Aldea-Amposta, l'Ampolla-Perelló-Deltebre, l'Ametlla de Mar, l'Hospitalet de l'Infant, Cambrils i Camp de Tarragona.

La sortida del tren Avant des de Tortosa serà a les 06.35 i arribarà a Barcelona-Sants a les 08.23. En sentit contrari, el tren sortirà de la capital catalana a les 18.30 i arribarà a Tortosa a les 20.17 hores.

Per a aquests bitllets, que es poden adquirir al web de la companyia, són vàlides les tarifes i abonaments habituals dels serveis Avant.

De Tortosa a Barcelona costa 25,1 euros per viatge, un preu que es redueix cinc euros si es compra l'anada i la tornada.


Les obres del túnel de Roda de Berà

La posada en circulació del nou servei Avant Exprés coincideix amb l'inici del tall que hi haurà entre l'1 d'octubre i el 2 de març en les línies regionals R14, R15, R16, R17 i RT2, que són les de l'Ebre i Tarragona.

Les obres que ha de fer Adif al túnel de Roda de Berà en el marc de la construcció del corredor mediterrani interrompran la circulació entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders i han obligat Renfe a preveure un servei alternatiu amb més de 600 viatges i 30.500 places diàries operades per 87 autobusos.

La recuperació del tren Avant és, precisament, una de les esperances per als usuaris de Tarragona i l'Ebre que esperen amb preocupació l'inici del tall a Rodalies.

Aquest diumenge, Renfe ha posat en funcionament un compte a la xarxa social X, @RodObresBera, per informar sobre l'estat del servei mentre que duri el tancament ferroviari entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders.

A través del nou compte a X, els usuaris coneixeran a temps real totes les afectacions en el servei de Rodalies mentre estigui actiu el pla alternatiu de transport pel tancament.

ARXIVAT A:
MobilitatRenfeRodalies
Anar al contingut