Eduard Pujol, quan era portaveu de JxCat al Parlament de Catalunya (ACN/Mariona Puig)

A judici per injúries la segona dona que va acusar Eduard Pujol d'assetjament sexual

Una primera dona que també l'havia acusat davant del partit del qual Pujol era portaveu, JxCat, està pendent d'un altre judici per amenaces
Redacció Actualitzat
TEMA:
Assetjament sexual

Una dona que va acusar d'assetjament sexual l'exdiputat de Junts Eduard Pujol serà jutjada per suposades injúries. El cas ha fet un gir i ara la justícia considera que ell podria ser la víctima, en comptes de l'agressor.

La dona és portaveu i regidora de Junts de Pineda de Mar. Va admetre davant de la jutge que, perquè Pujol no acabés la relació que havien mantingut, va acusar-lo falsament. La magistrada ha escoltat diversos testimonis i ha conclòs que no va haver-hi assetjament sexual per part de Pujol.

Una primera dona que també va explicar a Junts que Pujol l'assetjava està pendent de judici per amenaces. En aquest cas, ella li havia arribat a enviar més de 3.000 missatges de Whatsapp. L'exdiputat es va querellar contra ella i està pendent de judici per injúries i calúmnies.

Els dos casos de presumpte assetjament sexual, que les dues dones van fer arribar al partit però no a la justícia ni a la policia, van posar fi a la carrera política d'Eduard Pujol. Va ser expulsat de Junts, d'on va arribar a ser el portaveu al Parlament.

Pujol sí que va denunciar les dues dones per difamació davant de la justícia. Quan el cas va virar, la direcció de Junts li va demanar disculpes i va restituir Pujol com a militant. El polític ja no va formar part de la llista electoral de JxCat a les passades eleccions del 14 de febrer.

ARXIVAT A:
JxCat Assetjament sexual
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut