Dos veïns contemplen des de casa les obres del Camp Nou, aquest dimecres a Barcelona

600 euros de multa al Barça per treballar de nit a les obres del Camp Nou

Els veïns es queixen que el soroll durant la nit és freqüent, però tant l'entitat com l'Ajuntament de Barcelona asseguren que només ha passat dos dies
Redacció Actualitzat

Veïns del barri de les Corts de Barcelona que viuen al costat del Camp Nou denuncien que a les obres que s'hi fan operaris i màquines i treballen de nit i fan molt de soroll.

Un dels veïns, Roger Mañés, ha explicat a TV3 que ja han avisat la Guàrdia Urbana diverses vegades:

"El soroll a les nits és molt habitual, tenim camions treballant fora d'hores, personal fora d'hores, compactadores treballant fora d'hores. No piquen, però hi ha camions amunt i avall, s'està movent maquinària..."

Imatges nocturnes de les obres al Camp Nou gravades per veïns

Poden treballar de vuit del matí a nou del vespre

Les obres van començar al juny i la llicència municipal permet treballar entre les vuit del matí i les vuit del vespre, i només poden continuar una hora més, però sense fer servir maquinària.

El club diu que no es treballa de nit i que només una vegada ho van fer de matinada per qüestions tècniques, però l'Ajuntament de Barcelona ja ha detectat sorolls excessius en dues nits.

Per això han tramitat dues sancions que, segons la normativa, seran com a màxim de 300 euros cadascuna, és a dir, un total de 600 euros.

Podeu veure i sentir les queixes dels veïns en aquest reportatge de Bernat Rexach i Erik van Hooft:

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut