388 cantants de tot el món uneixen les seves veus a la coral In This Together Choir
Cantants de tot el món han participat virtualment a l'In This Together Choir

388 cantants de tot el món uneixen les seves veus a la coral In This Together Choir

Una iniciativa de la directora de cant coral Karol Green que ha unit cantants dels 5 continents i que utilitza la música com a llenguatge universal

Actualitzat

Fins a 388 veus de 21 països dels 5 continents s'han unit per cantar virtualment la cançó "In this together", d'Ellie Goulding i Steven Price. Una cançó que ens convida a salvar el planeta junts i a donar un missatge d'esperança davant la crisi del coronavirus.

Aquest treball en equip, que ha reunit cantants de tot el món, ha estat liderat per Karol Green, sota el nom In This Together Choir. La cantant i directora de cant coral establerta al Bages va fer una crida per transmetre un missatge d'unitat mundial amb un llenguatge universal: la música.

 


El vídeo s'ha estrenat a YouTube aquest dissabte a les set de la tarda i està disponible al seu canal. Karol Green ha volgut remarcar la importància de "treballar junts" per un planeta millor:

"Creiem que aquesta crisi sanitària global ens empeny, més que mai, a treballar junts per una societat més justa, solidària i respectuosa amb el planeta."

I ha donat les gràcies a totes les persones que han participat en aquest projecte altruista, des dels cantants fins als músics:


La cançó original forma part de la banda sonora de la sèrie de documentals de Netflix "Our planet" ("El nostre planeta"). Els documentals ensenyen els diferents ecosistemes de la Terra, des de l'Àrtic fins a les selves d'Amèrica del Sud, i com el canvi climàtic n'afecta tots els éssers vius.

 

ARXIVAT A:
MúsicaCoronavirus
Anar al contingut