Concert del raper Morad, aquest dissabte, en un dels escenaris de Sónar Dia
Concert del raper Morad, aquest dissabte, en un dels escenaris de Sónar Dia

122.000 assistents al Sónar, que atreu públic local amb noms com C. Tangana o Morad

L'organització destaca l'arribada de nous públics al festival amb les actuacions d'artistes com The Chemical Brothers o Nathy Peluso

Actualitzat

El festival Sónar tanca la matinada d'aquest diumenge les seves portes amb més de 122.000 assistents, una xifra similar a les que tenia en les edicions celebrades just abans de la pandèmia de la covid.

Segons han destacat els directors del festival, enguany s'ha aconseguit arribar més al públic local i espanyol, que ha representat el 70% de l'assistència total.

Més de 180 activitats amb centenars d'artistes i ponents que s'han compaginat amb concerts exclusius amb l'esperat retorn als escenaris de les figures més rellevants de la música electrònica.

El Sónar 2022 ha apostat pel retorn de grups consagrats com The Blaze o The Chemical Brothers i també s'ha fet una aposta "intergeneracional" agrupant noms consolidats de l'electrònica amb estrelles pop com C. Tangana o Nathy Peluso.

Públic de la tercera jornada del Sónar 2022
Públic de la tercera jornada del Sónar 2022 (ACN/Jordi Borràs)

Al Sónar Dia d'aquest dissabte, el raper Morad, d'arrels marroquines i nascut a l'Hospitalet de Llobregat, ha omplert l'escenari Dice. Amb centenars de joves recitant les seves lletres de memòria, el raper ha desplegat seguretat i ha fet brillar una sonoritat d'aires magrebins i francesos. Maria Arnal & Marcel Bagés han reivindicat el talent km 0 amb una contundent proposta electrònica d'aires místics en la tercera jornada diürna del festival.

Després de l'èxit de l'edició del 2022, els responsables del festival comencen a preparar l'edició del 30è aniversari, que tindrà lloc el 15, 16 i 17 de juny del 2023.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut