"Historias para no contar", de Cesc Gay
"Historias para no contar", de Cesc Gay
Amb la participació de TV3

"Pacifiction", "Historias para no contar" i Mantícora", al TIFF

"Pacifiction", "Historias para no contar" i "Mantícora", amb la participació de TV3, seran a la 47a edició del Festival Internacional de Toronto, que se celebrarà del 8 al 18 de setembre

"Pacifiction" de l'Albert Serra, "Historias para no contar", dirigida per Cesc Gay, i la pel·lícula de Carlos Vermut "Mantícora" són presents al Festival Internacional de Toronto, que se celebra del 8 al 18 de setembre en aquesta ciutat del Canadà. Aquesta participació representa l'estrena mundial de la pel·lícula de Cesc Gay "Historias para no contar". Tots tres films participats per TV3.

El Festival Internacional de Toronto és un dels certàmens més importants del món i un dels més importants d'Amèrica, i també es considera l'antesala dels Oscars. Es tracta d'un festival no competitiu.

"Pacifiction"

"Pacifiction", amb la participació de TV3, escrita i dirigida per Albert Serra i protagonitzada per Benoît Magimel i Sergi López, es va poder veure a la 75a edició del Festival de Cinema de Canes i tindrà la seva estrena nord-americana al pròxim Festival de Cinema de Nova York (NYFF), entre el 30 de setembre i el 16 d'octubre. El film explica la història de De Roller, un diplomàtic francès a la Polinèsia Francesa que es veu esquitxat pels rumors de la presència a la zona d'un submarí, la qual cosa podria fer pensar que França reprèn els assajos nuclears. 

'Pacifiction' de l'Albert Serra
"Pacifiction", d'Albert Serra
 

"Historias para no contar"

Cesc Gay (Sentimental, Una pistola a cada mà i Truman) presenta la seva nova comèdia, que té un repartiment estel·lar format per Antonio de la Torre, Maribel Verdú, Jose Coronado, Quim Gutiérrez, Anna Castell, Javier Rey, Verónica Echegui, Àlex Brendemühl, María LeónChino DarínBrays Efe, Alexandra Jiménez, Nora Navas, Alejandra Onieva i Eva Reyes. Se'n fa l'estrena mundial al Festival de Toronto el divendres 9 de setembre.

Està escrita pel mateix Gay, al costat de Tomàs AragayEn clau de comèdia, "Historias para no contar" narra situacions en què ens podem reconèixer i que preferiríem no explicar o fins i tot voldríem oblidar. Trobades inesperades, moments ridículs o decisions absurdes... Cinc històries amb una mirada àcida i compassiva per la incapacitat de governar les nostres pròpies emocions. 

La pel·lícula es podrà veure dins la secció Gales de RTVE de la 70a edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià. És una producció de Marta Esteban per a Imposible FilmsNocontarfilm, té la participació d'RTVE, Movistar Plus+ i Televisió de Catalunya, i el finançament de l'ICAA, l'ICECTriodos Bank i ICO. Filmax se n'encarregarà de la distribució als cinemes a Espanya i també de les vendes internacionals.

'Historias para no contar', amb Chino Darín i Maribel Verdú
"Historias para no contar", amb Chino Darín i Maribel Verdú

"Mantícora"

"Mantícora" és el quart film dirigit per Carlos Vermut i protagonitzat per Nacho SánchezZoe SteinCatalina SopelanaJavier LagoPatrick Martino i Ángela Boix,i es preestrenarà al Festival de Toronto, el diumenge 18 de setembre.

El Julián és un exitós dissenyador de videojocs que viu turmentat per un secret fosc. Quan apareix la Diana a la seva vida, el Julián sentirà que té l'oportunitat de ser feliç. És una producció d'Aquí y Allí FilmsBTeam Pictures, TV3 i Movistar Plus+.

'Mantícora', de Carlos Vermut, amb Catalina Sopelana
"Mantícora", de Carlos Vermut, amb Catalina Sopelana

 

Anar al contingut