Imatge gràfica coronavirus
A partir de dilluns 16 de març

La CCMA reorganitza els canals per complir millor la missió de servei públic

Amb l'objectiu d'abastar l'actualitat informativa i divulgar les mesures decretades per fer front a la crisi del coronavirus, la CCMA estableix una nova organització de canals. A partir del dilluns 16, TV3 i 324 emetran simultàniament i Esport3 ho farà amb el Super3 fins que no es reprenguin les competicions esportives. El 33 reforçarà l'emissió de continguts culturals.

A partir de dilluns, TV3 i el 3/24 emetran en "simulcast" des de les 6 del matí fins després del "TN Migdia". La programació serà l'habitual però amb tertúlies, entrevistes i continguts adreçats a explicar tota l'actualitat, amb especial èmfasi en la situació extraordinària que s'està vivint per la ràpida propagació del coronavirus i les seves conseqüències en tots els àmbits, especialment sanitaris, econòmics i socials. El "TN matí", "Els matins", "Planta baixa", "TN comarques" i "TN migdia" compliran, cadascun amb el seu format concret, amb aquestes premisses.

Esport3, que ha vist com s'han anat cancel·lant les cites esportives locals i mundials de totes les disciplines, alliberarà part de la seva graella per emetre programació infantil en "simulcast" amb el Super3. Això serà també a partir de dilluns i de les 6 del matí a les 21.50, hora en què Esport3 recuperarà programació esportiva, que anirà des de documentals fins a la repetició de partits diversos, entrevistes... El 33, per la seva banda, reforçarà l'oferta cultural. Oferirà espectacles de teatre, concerts, cine, art, dansa...

Tot plegat respon a la necessitat d'oferir una programació més adequada a les necessitats de la ciutadania en uns moments de gran excepcionalitat. En aquest sentit, la CCMA col·labora amb els departaments d'Ensenyament i Cultura de la Generalitat i reforça la programació infantil i juvenil i la cultural.

A banda, aquests canvis permeten reorganitzar els equips perquè tots els professionals puguin treballar amb les garanties extraordinàries de seguretat laboral que calen ara.

ARXIVAT A:
Programació especial
Anar al contingut