Imatge coronavirus Covid-19
Imatge coronavirus Covid-19
TV3 adapta la graella a l'actualitat informativa

Els mitjans de la CCMA, referència informativa i divulgativa de la situació d'emergència sanitària

Davant la situació d'emergència per la crescuda del brot de coronavirus, els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals adapten la seva programació per oferir totes les dades relacionades amb aquesta crisi sanitària mundial, prestant una atenció específica a la situació a Catalunya. Durant tots aquests dies, TV3, Catalunya Ràdio i els Mitjans Digitals de la CCMA seran la referència informativa i divulgativa sobre aquesta pandèmia

TV3 continuarà fent especials informatius i divulgatius sobre aquest tema, com ja va fer dimarts amb "El nou coronavirus. Volem saber", presentat per Laia Servera i que va ser vist per 622.000 espectadors, amb una quota del 26,7%.

En la mateixa línia, aquesta nit s'emet "Coronavirus Covid-19 especial", presentat per Raquel Sans. Un programa especial per informar amb detall de la situació d'emergència per l'expansió del brot de coronavirus.

També durant aquests dies, totes les edicions del "Telenotícies" seran especials, s'allargaran el que calgui en funció de l'actualitat. A més, el programa "Més 3/24" s'oferirà també per TV3 a partir de les 23.00. En definitiva, s'està treballant en formats que permetin que la graella sigui molt versàtil per poder donar respostes ràpides i rigoroses sobre una crisi que evoluciona a un ritme vertiginós.

D'altra banda, el Super3 està preparant un recull de propostes originals perquè els nens i nenes les puguin fer aquests dies a casa, i l'"InfoK" allargarà la seva durada i es repetirà cada matí.

Per la seva banda, Catalunya Ràdio també farà un seguiment de la situació a través dels seus espais habituals, amb la possibilitat d'oferir una programació especial sempre que calgui.

I els Mitjans Digitals de la CCMA, a més de posar a l'abast dels usuaris tots els continguts específics sobre el coronavirus, n'oferiran de propis a través de les seves diferents plataformes.

Anar al contingut