Kirk Douglas a "Camins de glòria"
Kirk Douglas a "Camins de glòria"
Dissabte, 11.30, a TV3

Els 100 anys de Kirk Douglas, Alexandra Jiménez, Bárbara Lennie i Tòquio, a "Cinema 3"

Una estrella incombustible de Hollywood i una de les actrius espanyoles més sol·licitades, en aquesta nova edició del programa que presenta Jaume Figueras

L'endemà que Kirk Douglas hagi fet 100 anys, "Cinema 3" li dedica un reportatge amb els moments destacats de la seva carrera i recupera fragments d'una entrevista que Jaume Figueras va fer a l'actor, l'any 1990.

Entrevistem Alexandra Jiménez, un dels rostres més sol·licitats de la comèdia dramàtica espanyola actual. L'actriu ha treballat al costat de directors com Paco León, Borja Cobeaga o Javier Ruiz Caldera i ha demostrat la seva vis còmica a títols com "No controles", "Kiki, el amor se hace" o "Nacida para ganar". Ara protagonitza al costat de Dani Rovira el film "100 metros" i hem aprofitat per repassar amb ella la seva exitosa trajectòria.

Amb motiu de l'estrena de la pel·lícula "María y los demás" parlem amb Nely Reguera i Bárbara Lennie, directora i protagonista d'aquesta divertida comèdia independent, que va ser molt ben acollida al Festival de Sant Sebastià.

I, en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre pel·lícules ambientades a la ciutat de Tòquio.

Anar al contingut