Truita de tirabecs

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els tirabecs són una verdura, de la mateixa família que la mongeta tendra o que els pèsols, aporten principalment fibra, de textura cruixent i dolça s'han de coure ben poc per aprofitar-ne les seves propietats.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració

    100 g tirabecs

    2 ous

    2 alls tendres

    Aigua mineral

    Llard de porc

    Pebre negre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Netegem els tirabecs traient-ne la tija i el fil. Mal tallem i reservem els tirabecs. 
  2. Escalfem en una paella de 24 cm una nou de llard de porc
  3. Tallem a rodelles els 2 alls tendres i els reservem. Quan el llard està desfet, apugem el foc, hi afegim els alls i els tirabecs i els saltem durant un 1 minut. Salpebrem, tirem un raig d'aigua, tapem i coem durant 2 minuts. Retirem la paella del foc.
  4. En un bol, salem 2 ous i els batem. Tornem a posar la paella al foc, la destapem, afegim els ous batuts integrant els alls i els tirabecs i coem uns 20 segons.
  5. Emplatem girant la truita al plat de presentació.
Anar al contingut