Tota l'actualitat esportiva de Setmana Santa, a Esport3, Catràdio i la plataforma 3Cat

El Junior i el Polo d'hoquei herba es juguen el seu futur a Europa, a Esport3
 
En aquestes dates es disputa la màxima competició de clubs d'hoquei, l'EHL, tant en categoria femenina com masculina, amb la presència d'equips catalans: el Junior de Sant Cugat pel que fa a les dones i el R.C. Polo de Barcelona als homes. Esport3 oferirà en directe els partits de tots dos equips a partir dels quarts i en cas que avancin en la competició.
 
L'EHL femenina es disputa a Amstelveen, Països Baixos, i aquest és el calendari:
Els quarts de final entre el Junior i el Loreto H.C. d'Irlanda el Dijous 28 de març, a les 12.30.
 
En cas de victòria de les catalanes, les semifinals es jugarien el dissabte dia 30 a les 18.15 amb les guanyadores del partit Manheimer-Club de Campo. I la final, el dilluns dia 1 a les 13.45.
 
L'EHL masculina també es disputarà a Amsteveen i el RC Polo començarà la competició amb un veritable os, l'equip amfitrió i actual tercer classificat de la lliga neerlandesa, el Pinoké. El partit es disputarà el dijous, a les 19.15. Si els actuals campions de Copa superen aquesta eliminatòria, jugarien contra el vencedor del matx Old Georgians d'Anglaterra contra el Club de Campo, el dissabte a les 16.00. I la final seria el dilluns dia 1 a les 16.15.
 
Els comentaris dels partits de quarts seran de Jordi Robirosa i Roger Pallarols. A partir de semifinals el comentarista principal serà Lluís Cervelló.
 
Port Ainé sota la neu, a "Temps de neu" 
 
Dijous, a les 22.30, Esport3 i la plataforma 3Cat estrenarà un nou capítol de la temporada de "Temps de Neu", que dirigeix Toni Real. Les fortes nevades del passat 10 i 11 de març van canviar l'aspecte de totes les estacions del Pirineu i de manera especial les del Pallars Sobirà. El programa visita les pistes de Port Ainé situades als peus del Pic de l'Orri. L'especial orografia de la muntanya i l'orientació de les pistes fan que la neu es conservi molt bé durant tota la temporada. 
 
Els partits de Lliga Barça-Las Palma i Girona-Betis, a "Un dia de partit", a Esport3 
 
Dissabte, a les 21.00, Esport3 emetrà una primera edició d'"Un dia de partit", amb el seguiment de l'enfrontament de Lliga entre el Barça i Las Palmas. I, diumenge, a les 16.15, arribarà la segona edició, amb l'enfrontament entre el Girona i el Betis, amb Víctor Patsi al capdavant.   
 
Només queden 9 jornades de Lliga, i el Barça rep a Las Palmas en l'últim partit abans del transcendental partit contra el PSG de quarts de final de la Champions. L'equip de gala el formaran el Tigre Jaume Creixell, la punyent Núria Casas, Joan Prats i l'analista Lluís Carreras. 
 
I pel que fa al Girona té el repte d'assegurar-se una plaça a la Lliga de Campions del proper any, però el Betis no li posarà fàcil, perquè també busca treure el cap a Europa. Els de Míchel són molt fiables a casa tot i els problemes que estan tenint fora.
 
La narració dels dos partits serà com sempre, d'Òscar Pérez Dolz i la direcció de Victor Patsi. 
 
El derbi català de la lliga de futbol sala, a Esport3
 
Barça i Industrias Santa Coloma reprenen la lliga després del triomf dels blaugranes a la Copa de Cartagena. Ho faran amb el tercer derbi de la temporada aquest diumenge 31 de març a les 19.15, en directe per Esport3 i la plataforma 3cat. Els colomencs van guanyar a la Copa Catalunya i els culers van imposar-se en el duel de la primera volta a Santa Coloma. Els de Velasco, que defensen el liderat, arriben amb moltes baixes i els de Xavi Closas es troben en plena lluita per entrar als play off. 
 
Els comentaris seran de Xavi Lorente i Jordi Garcia.
 
Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"
 
Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat seran la transmissió del Girona-Betis i l'entrevista a la jugadora del Manchester City Laia Alexandri.
 
També en digital es podrà seguir divendres, a les 20.45, el partit entre el Burgos i l'Espanyol corresponent a la jornada 33 de Segona Divisió amb Sergi Andreu i els comentaris de Dani Ballart. 
 
esport3.cat
Anar al contingut