Rosa Romà, Sígfrid Gras i Jordi Borda a la Comissió de control, 26/1/24

Setmana rècord a la plataforma 3Cat

4.250.000 reproduccions en una única setmana amb gairebé 1 milió de dispositius únics

3Cat ha tingut aquesta última setmana xifres rècord a la seva plataforma. L'OTT de 3Cat ha tingut un creixement sostingut des de la seva estrena encara no fa ni tres mesos. Aquesta darrera setmana, però, s'han assolit xifres rècord amb 4 milions 250 mil reproduccions i pràcticament 1 milió de dispositius únics. Unes dades que donen un còmput total de 42 milions de reproduccions, pràcticament 2milions i mig de dispositius únics i més 770mil usuaris registrats a la nova plataforma des que es va posar en marxa.  
 
Són xifres excel·lents que confirmem el moment ascendent de la plataforma 3CAT que amb una clara aposta de continguts de qualitat i en català ha incrementat un 40% el consum diari digital de vídeo i àudio en comparació amb la temporada passada. Rosa Romà, presidenta de 3Cat ha destacat que "la nova plataforma 3Cat ens ha permès créixer en consum i nous usuaris sense que això debiliti el lideratge de la televisió lineal. Les xifres són excel·lents i demostren la necessitat de la ciutadania de poder accedir a continguts de qualitat i en català" 
 
Romà ha valorat molt positivament l'evolució de la plataforma: "Estem molt satisfets del camí ascendent de la plataforma que a més a més es compagina amb un lideratge de la televisió amb14 anys de lideratge indiscutible, que ens ha permès incrementar la nostra audiència sumant nous públics per arribar encara a més gent de la que arribàvem fins ara". 
 
 

Èxit rotund, també,  del consum de continguts infantils a la plataforma 3Cat 
 
L'estrena de la plataforma 3Cat també ha suposat un increment del consum de continguts infantils. Més d'un milió 600 mil reproduccions de la plataforma 3CAT estan vinculades al canal infantil del SX3. Això suposa que s'ha incrementat pràcticament un 30% el consum de continguts infantils des del llançament de la plataforma.   

L'èxit també estar que 3Cat ha aconseguit que els continguts del SX3, a més de consumir-se a la plataforma digital pròpia (SX3), ara també es consumeixin a la plataforma 3Cat amb un increment substancial. Les dades diuen que el 20% dels continguts infantils ja es consumeixen a l'OTT.   
 

Anar al contingut