Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Dissabte, a les 22.05

Meg Ryan, Pere Arquillué, Belén Cuesta, juntament amb Francisco Peral i Núria González, pare i advocada de Rosa Peral, a "Col·lapse"

Dissabte, 20 d'abril, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, tindrà l'honor de rebre a l'actriu i icona dels anys 80, Meg Ryan. Amb ella es parlarà sobre els canvis en la indústria del cinema i es farà un repàs els moments més memorables de la seva extensa carrera. També explicarà el moment en què es troba i com ha sobreviscut a la pressió de la indústria de Hollywood.

S'analitzaran amb Núria González, advocada de Rosa Peral, dos grans temes d'actualitat vinculats a la seva clienta. Per una banda, la resolució de l'Audiència de Barcelona que ha dictaminat que l'emissió de sèrie de Netflix "El cuerpo en llamas" s'hauria d'haver suspès cautelarment com demanava Rosa Peral abans de l'estrena.

Per altra banda, també es parlarà de la suposada confessió d'Albert López assumint l'autoria de l'assassinat de la parella de la Guàrdia Urbana. Francisco Peral, pare de Rosa Peral, explica també a "Col·lapse" com està vivint la família materna tots els esdeveniments que han tingut lloc aquestes últimes setmanes i que podrien canviar significativament el panorama. Un testimoni molt emotiu d'un pare profundament afectat pel que li ha tocat viure.

El programa es vesteix de gala per retre homenatge a l'emblemàtica artista Núria Feliu, qui ens va deixar fa gairebé dos anys. En reconeixement a la seva inoblidable contribució a la música i la cultura catalana, el programa inclourà segments especials que recordaran la seva trajectòria i impacte, juntament amb testimonis de persones que la van conèixer de prop i l'ampli ressò dels actes d'homenatge que tenen lloc arreu com ara Marina Rossell, Òscar Dalmau, Mireia Feliu (neboda de Núria Feliu), i fins i tot el director d'orquestra Luís Cobos.

També visita el programa l'exitosa actriu Belén Cuesta, qui parlarà dels nous camins que ha començat a recórrer tant en la seva vida personal, amb la seva recent maternitat, com en la professional, amb l'estrena de la seva nova sèrie "Las largas sombras".

L'actor Pere Arquillué que acaba d'estrenar l'obra "Ifigènia" al Teatre Lliure, compartirà els moments més destacats de la seva carrera. La conversa promet ser un viatge pels seus papers més emblemàtics i la seva evolució com a actor. A més, rebrà una sorpresa inesperada.

Amb l'espectacular actuació d'alguns dels acròbates del Cirque du Soleil s'obrirà la nit, i es tancarà amb Sergi Pàmies i la seva sessió de coaching personal.

tv3.cat/collapse

#Col·lapse3Cat

Anar al contingut