"Laia", a TV3

Demà a les 22.35, TV3 estrenarà "Laia", basada en la novel·la de Salvador Espriu, dirigida per Lluís Danès, amb guió de Lluís Arcarazo i Maria Jaén i protagonitzada per Miranda Gas, Ivan Benet i Roger Casamajor.

"Laia" és la història d'una dona que no es pot escapar del seu destí fatal. La protagonista destaca enmig d'una societat tancada, religiosa i masclista, on el paper de la dona queda relegat a una vida de submissió. La Laia, però, és diferent i pagarà amb un preu alt la seva diferència.

Els actors protagonistes són Miranda Gas (Laia), Ivan Benet (Quelot), Roger Casamajor (Esteve), Miquel Fernández (Anton), Joan Crosas (Fenoses), Clàudia Benito (Anneta) i Anna Casas (Paulina). També hi apareixen Montserrat Carulla (Fragata), Jacob Torres (Quim), Boris Ruiz (Endalet), Pep Sais (sagristà Ventura), Pep Cruz (mossèn Gaspar), Anna Güell (Caterina), Itziar Castro (Coixa Fita), Tilda Espluga (Narcisa Mus) i Vicky Peña (mare Laia).

La "TV movie" s'ha rodat íntegrament a Arenys: a la platja, on s'ha instal·lat una àgora que representa Sinera, aquell espai d'on els protagonistes no poden sortir i on tothom sap què fan els altres, i la resta d'escenes, en altres localitzacions del poble.

"Laia" és una coproducció de TV3 i Brutal Media amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

tv3.cat/coproduccions

 

Anar al contingut