Irene Belza, la Nets del Super3, torna a TV3 19 anys després, a "APM?"

En el programa d'aquesta setmana, que s'emetrà aquest diumenge a les 13.50, "Catalunya on falla!" XXX.

Aquest diumenge, 28 d'abril, TV3 emetrà una nova edició de l'"APM?" a les 13.50. 

En el programa d'aquesta setmana, la secció "La Televisió és Història" tindrà de convidada l'exactriu Irene Belza, que feia de Nets al Super3. Belza tornarà a sortir a la televisió després de 19 anys i explicarà per què va abandonar la carrera d'actriu en un moment emotiu, dur, però amb un missatge molt necessari. 

Per la seva banda, la Nerea Sanfe i el seu "Catalunya on Falla!" visitaran el parc agrari del Baix Llobregat i, a l'"Apocalypse Arnau", l'Arnau Garcia es convertirà en un cavaller de Sant Jordi i s'entrenarà amb experts en softcombat per enfrontar-se al drac.   

A més, en el programa d'aquest diumenge, es veuran els pitjors moments de la temporada de Xavi Hernández a través del seu àlbum de fotos; es viurà una gala d'"Eufòria" del revés i Nicolás Maduro s'infiltrarà als discursos més famosos de les pel·lícules. 

Tot això i moltes coses més en un "APM?" de 33 minuts. 

I, a les xarxes socials del programa, el "Multivers de l'humor" es continuarà expandint amb més contingut inèdit: un nou videoblog de la Nerea, més enquestes de carrer de la Xènia, curiositats "APM?" amb Marc Lesan, les receptes d'en Cintet i el pòdcast de conspiracions de l'Arnau Garcia, entre moltes altres coses. 

Anar al contingut