DIMECRES

iCat publica la primera llista de cançons LGTBIQ+ en català

Demà dimecres, 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+, iCat estrenarà la llista de reproducció "Orgull català", la primera amb temes musicals que reivindiquen la diversitat sexual íntegrament en llengua catalana. A les 12.00, la playlist estarà disponible en format podcast a l'espai #iCatTapes, a l'app i al web d'iCat. I, a les 18.00, el programa "Independents" de l'emissora, amb Josep Martín i David Talleda, posarà en context les cançons LGBTIQ+ més recents en català, tot explicant el creixement i consolidació d'un imaginari propi en una temàtica on, històricament, les lletres han estat en anglès o en castellà. L'#iCatTapes "Orgull català" també es podrà sentir al complet per l'antena d'iCat ,dissabte, a les 22.00

Amb motiu del dia de l'Orgull LGTBIQ+, i en el marc de la Setmana de l'Orgull a Catalunya Ràdio, el programa "Independents" d'iCat de demà, de 18.00 a 19.00, reunirà les cançons més recents de les noves generacions de la música en català que reivindiquen la diversitat sexual. En els últims cinc anys s'ha publicat tot un himne com "L'Eva i la Jana", de Ginestà; raperes valencianes com Aina Koda o Pupil·les han alçat la seva veu; i han sorgit noves artistes molt conscienciades amb la temàtica com Maio o Mushkaa.  

Totes aquestes cançons sonaran en antena demà durant l'espai presentat per Josep Martín i David Talleda, però també es podran escoltar íntegrament en l'#iCatTapes, que estarà disponible a les 12.00 i que també s'emetrà a l'antena d'iCat dissabte, 1 de juliol, a les 22.00.  

Playlist "Orgull català"  

01 Ginestà - "L'Eva i la Jana"  
02 Maio - "Suau"  
03 okdw - "Només amigues"  
04 Les Montses - "El tren del sol naixent"  
05 El Diluvi - "Tendresa insubmisa"  
06 Aina Koda - "Colors"  
07 Pupil·les - "Domini màgic (feat. Suu)"  
08 Mushkaa - "Sembla mentida"  
09 Alvert - "Ser el teu estiu"  
10 Tesa - "Pussy power"  
11 Deconstrucció - "Dies de disfòria (feat. Las Bajas Pasiones)"  
12 Lo Puto Cat - "Juntes (feat. Samantha Gilabert)"  
13 Svetlana - "Super lesbiana (feat. Ari Llobet)"  
14 Fran Yera - "Rols (feat. ZOO, Akelarre)"  
15 Toni Taboo + Oli + Nept1 - "Cor ple"  
16 Dubcat - "Spank me"  
17 Roba Estesa - "Les noies d'Olot"  
18 Macedònia - "Som amigues"  

 

Anar al contingut