El pòdcast de Catràdio "El Llindar" estrena temporada amb so binaural i capítols més llargs

Toni de la Torre posa contra les cordes als convidats amb les seves històries immersives narrades a través de la veu de Jordi Boixaderas i set actors més

Toni Cruanyes, Bibiana Ballbè, Màrius Serra o Emma Vilarassau són algunes de les víctimes de la segona temporada de "El Llindar". S'han enfadat, han passat por, han plorat, han sentit angoixa i s'han emocionat amb la immersió provocada per la producció sonora i la urgència d'haver de donar una resposta ràpida a les situacions que els presenta la veu del narrador, l'actor Jordi Boixaderas. 

El director del pòdcast i crític televisiu, Toni de la Torre, proposa conèixer a aquests personatges a través de les reaccions genuïnes a històries fictícies però molt lligades a la seva pròpia vida, fins al punt de fer-los reflexionar i enfrontar-se a dilemes ètics i morals en directe.

Per arrodonir l'entrevista-tortura, aquesta segona temporada inclou so binaural, que ajuda que la immersió sigui encara més potent; històries més complexes, amb capítols de fins a una hora; més actors que intervenen en les narracions i temes que interpel·len directament als convidats com la discriminació lingüística, la salut mental, les dificultats d'accés a l'habitatge, els abusos de poder en el món cultural, les noves formes de criança, les relacions romàntiques tòxiques, la fe cega en les tecnologies, la invisibilitat de les persones grans, l'ascensor social o la reconciliació amb la història pròpia. 

"He passat por." Aina Clotet

"M'heu fet plorar." Toni Cruanyes

"És impactant." Màrius Serra

"Encara estic enfangada." Judit Martín

Ja estan disponibles a 3Cat els 5 primers capítols de la segona temporada. A la primera, també a la plataforma, els convidats van ser: en Peyu, Carlos Cuevas, Diana Gómez, Enric Calpena, Laura Rosel, Els Amics de les Arts, Tomàs Fuentes, Joel Joan, Juliana Canet i Carla Simón.

3cat/el-llindar/  
 

Anar al contingut