DIVENDRES, A LES 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Oriol Junqueras, president d'ERC

Divendres, 20 de desembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Oriol Junqueras, president d'ERC.

 

Tertúlia de periodistes

A les 9.05, la tertúlia, amb Patrícia López, periodista d'investigació de Público; Salvador Cot, director d'El Món; Milagros Pérez Oliva, periodista d'El País; Jesús Rodríguez, periodista de La Directa, i Josep Maria Sanuy, subdirector de Grup Segre.

 

El doblet teatral de Joel Joan i Hèctor Claramunt

A les 10.05, les entrevistes a Joel Joan, que parlarà de l'espectacle "El pare de la núvia", que dirigeix al Teatre Condal de Barcelona fins al 16 de febrer, i també de l'obra "Escape Room", de la qual n'és coautor i actor i que es representa al Teatre Goya de Barcelona fins al 3 de febrer, i Hèctor Claramunt, coautor de les dues obres.

 

Els límits de la contaminació de l'aire a Catalunya

A les 10.35, "I visca la terra" analitzarà la contaminació de l'aire a Catalunya amb Xavier Querol, professor del CSIC i doctor de ciències geològiques de la UB, i Jordi Sunyer, cap del programa infància i medi ambient d'ISGLOVAL (Institut Salut Global de Barcelona) i catedràtic de medicina i salut pública de la UPF. I la unitat mòbil, amb Montse Barcon, serà a l'Eixample barceloní per parlar amb Guillem López, impulsor d'Eixample Respira, plataforma veïnal que denuncia que en aquest districte fa 10 anys que se sobrepassen sistemàticament els límits legals de contaminació.

A les 10.45, "Temps a la carta", amb Tomàs Molina, i a les 11.05, "Desinforme setmanal", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives.

 

La revista Rockdelux fa 35 anys

A les 11.30, "Deixa que soni", amb Miqui Puig i Blai Marsé. La secció inclou l'entrevista a Santi Carrillo, director de la revista Rockdelux, que celebra els seus 35 anys d'existència. Finalment, Roger Escapa avançarà els continguts d'"El suplement" del cap de setmana, amb la visita de dissabte a la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès.

 

L'actor Dafnis Baldús, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats l'actor Dafnis Baldús i l'oient Joan Centellas.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut