"El búnquer" i el "Que no surti d'aquí" de Catalunya Ràdio i el "Loft" d'iCat, al Podfest

Els programes de 3Cat seran presents en els tres dies del primer festival de pòdcasts totalment en català, que se celebra a Roses el 5, 6 i 7 d'abril

Els espais de Catalunya Ràdio "El búnquer" i "Que no surti d'aquí" i el programa d'iCat "Loft" ompliran el cartell del Podfest, el primer festival de pòdcasts íntegrament en català, que se celebra a Roses, a la Costa Brava, aquest cap de setmana.

El "Que no surti d'aquí", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Marta Montaner, portarà el safareig mar endins amb l'especial en directe des de l'escenari flotant d'un catamarà. Divendres, 5 d'abril, de les 13 h a les 14 h. 

"El búnquer", conduït per en Peyu, en Jair Domínguez i la Neus Rossell, tancarà la nit de divendres amb un programa confidencial en exclusiva per als assistents al festival, al Teatre de Roses, a les 20 h. Els presentadors canviaran el format habitual per afavorir la participació del públic i crear la complicitat per al programa, que no s'emetrà en antena. 

I Berta Aroca presentarà el "Loft" d'iCat des del Mas de les Figueres, dissabte, 6 d'abril, de les 20 h a les 21 h, amb els col·laboradors habituals del programa.

Els tres programes de 3Cat estaran acompanyats d'algunes de les produccions més destacades del pòdcast a Catalunya com "La sotana", "Llegir" o "L'Arrabassada".

3Cat és un mitjà oficial de la primera edició de l'esdeveniment en la seva aposta per la creació de continguts en català i la seva difusió arreu del territori.  


3cat/podcasts/
 

Anar al contingut