3Cat participa en la iniciativa "Cap butaca buida" per omplir els teatres de Catalunya el 16 de març 

Aquest dilluns s'ha presentat la campanya, impulsada per l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), Time Out i 3Cat, en un acte al Teatre Romea de Barcelona. 

La presidenta de 3Cat, Rosa Romà: "Demostrem al món que Catalunya és una gran potència cultural i, concretament, teatral" 

Aquest dilluns, 19 de desembre, s'ha presentat al Teatre Romea de Barcelona la campanya "Cap butaca buida", una iniciativa pionera al món amb l'objectiu d'omplir totes les butaques del màxim de teatres d'arreu de Catalunya el pròxim 16 de març i amb el propòsit d'arrelar una Diada Nacional del Teatre a l'alçada d'altres jornades culturals massives com Sant Jordi. La campanya està impulsada per l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), Time Out i 3Cat i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla d'Impuls del Teatre, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.   

 

 
 
La iniciativa del 16 de març, que requerirà la implicació de milers d'espectadors, serà el primer gran repte que es planteja la campanya i servirà per donar el tret de sortida dels actes de celebració de la Setmana Mundial del Teatre.  
 
L'acte d'aquest dilluns, conduït pel periodista, escriptor i actor Xavier Graset, ha comptat amb les intervencions de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga; la presidenta i el vicepresident d'ADETCA, Isabel Vidal i Toni Albaladejo; el director general d'estratègia de Time Out a Espanya i França, Eduard Voltas; la diputada adjunta de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, Aïda Llauradó; el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé; i la presidenta de 3Cat, Rosa Romà, que ha destacat:

 

"A Catalunya sempre ens han agradat els reptes. Demostrem-ho un cop més. Demostrem al món que Catalunya és una gran potència cultural i, concretament, teatral. Aquest és el missatge que hem d'enviar. Un missatge d'orgull que, 3Cat, des de totes les seves finestres, ens comprometem a difondre i amplificar." 

 

 

Des d'aquest dilluns i fins al 31 de gener, tots els teatres de Catalunya estan cridats a formar part de la campanya "Cap Butaca Buida". La venda d'entrades estarà disponible a la web del projecte i s'anirà actualitzant amb els espectacles i teatres que s'hi adhereixin.  

Anar al contingut